top of page

SkinCare Praktijk Groenoord

De 'schoonheidsbehandelingen' bij Praktijk Groenoord zijn vanuit wat wij noemen een HealthCare visie. Dat wil zeggen, onze SkinCare is met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten en huidverbetering van binnenuit.  Met als doel langdurig resultaat en een gezonde huid.

Anti-aging; huidverjonging en huidaandoeningen met onderliggende klachten (zoals in de overgang) hebben een brede integratieve benadering nodig. Samen met u stellen we een behandelplan op na het eerste SkinCare Consult en werken we aan een stralende huid en een gezond lichaam. We maken in de behandelingen gebruik van de wetenschappelijke kennis over de wisselwerking tussen psychologie, neurologie en immunologie, maar ook bijvoorbeeld evolutiebiologie, (oer)voeding en bewegingswetenschappen gebaseerd op de klinische PNI.  Dit in combinatie met bionome huidverzorgingsproducten welke huidïdentiek zijn en voor de huid uitsluitend gezonde ingrediënten bevatten. Resultaat dat langdurige huidverbetering op korte termijn al zichtbaar wordt.

Zelfs de meest gevoelige huid kan de ondersteunende verzorgingsproducten voor thuisgebruik verdragen. De producten zijn vrij van chemische stoffen, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest zijn.

Natalie Helmer heeft met ruim vijfentwintig jaar ervaring in huidverzorging, orthomoleculaire geneeskunde en klinische PNI haar unieke SkinCare Methode ontwikkeld. Haar behandelingen zijn persoonlijk en effectief.  

Welkom bij Praktijk Groenoord!

 

bottom of page