PG SkinCare & HealthCare

Bij Praktijk Groenoord zijn de behandelingen vanuit een HealthCare visie waardoor jarenlange ervaring de PG SkinCare Methode ontwikkeld is voor verbetering bij huidklachten.  Bij alle behandeling SkinCare of BeautyCare wordt gewerkt met de bionome producten van Dr.Baumann Cosmetics.

De combinatie met HealthCare maakt deze methode uniek en resultaatgericht voor huidverbetering en healthy aging.

 

"Uiterlijke schoonheid is gebaseerd op innerlijk evenwicht".

HealthCare geeft kennis van de wisselwerking tussen psychologie, neurologie en immunologie, maar ook bijvoorbeeld evolutiebiologie, (oer)voeding en bewegingswetenschappen gebaseerd op de klinische PNI. De meeste huidaandoeningen en onderliggende klachten hebben een brede integratieve benadering nodig.

Heb last je een huidprobleem? Met de PG SkinCare methode werken we samen met jou aan een stralende huid en een gezond lichaam, de behandeling is persoonlijk en effectief. De bionome huidverzorgingsproducten die we daarbij gebruiken zijn huidïdentiek en bevatten uitsluitend gezonde ingrediënten. Zelfs de meest gevoelige huid kan de ondersteunende verzorgingsproducten voor thuisgebruik verdragen. Vrij van chemische stoffen en geen dierlijke ingrediënten. PG SkinCare voor langdurig resultaat dat op korte termijn al zichtbaar is.

De BeautyCare gezichtsbehandelingen in de praktijk zijn er voor wie preventief de huid gezond wil houden, zo kan vroegtijdige huidveroudering worden tegen gegaan. 100% natuurlijke anti-aging. 

"Life is Beautiful"

Welkom bij Praktijk Groenoord