Een andere kijk op gezondheid

Na mijn reguliere opleiding tot schoonheidsspecialiste was in 1997 mijn praktijk voor huidverbetering vooral gericht op het verzorgen van de buitenkant. Mijn interesse voor het ontstaan van huidklachten is gekomen door mijn eigen ervaring wat voeding/leefstijl voor mijn gezondheid betekende na een kop- staartbotsing. Ik werd ervaringsdeskundige, daardoor heb ik een andere kijk op gezondheid gekregen.  Ik wilde weten hoe (huid)klachten precies ontstaan maar nog interessanter hoe ze op een natuurlijke manier te verhelpen zijn. Ik ben weer gaan studeren, wat ik meteen kon integreren in mijn praktijk;

Medische Basis opleiding (2004 Orin),

Orthomoleculaire geneeskunde (2006 Natura Foundation),

kPNI klininsche Psycho Neuro Immunologie (2008 Natura Foundation).

Kruidengeneeskunde (2010 Het Kruidenrijk)

Dermatologie en Cosmetica, medische schoonheidsspecialist (2014 U-consultancy),

kPNI Plus (2018 Natura Foundation / cPNI Europe, Dr. Leo Pruimboom),

Mycologie * (2019 Zenchi),

Nutrition and Cancer (2019 Wageningen University & Research),

Nutrition, Heart Disease and Diabetes (2019 Wageningen University & Research),

Bovenstaande opleidingen (*en cursussen) maken onder andere gebruik van evidence based medicine en natuurlijke interventie's om gezondheid te herstellen en te behouden. Met al deze kennis is mijn praktijk in Alphen aan den Rijn geworden wat het nu is. Nieuwe wetenschappelijke onderbouwde informatie over gezondheid, kPNI, Intergrative Medicine, Ancestral Health, Intermittent Living en meer zal ik in de toekomst blijven integreren in de behandelingen bij Praktijk Groenoord.

Het symptoom is niet het échte probleem

 

Het symptoom zie ik niet als de oorzaak van de klacht! Niet alleen bij huidklachten maar bij de meest uiteenlopende klachten is het nodig de oorzaak te behandelen om het probleem op te lossen, dat is waar ik naar streef. 

Voor het behalen van een optimaal resultaat vind ik het vanzelfsprekend dat je behandelend arts geïnformeerd wordt en meedenkt in uw leefstijl als medicijn "het beste van twee werelden" .  

Natalie;

 

"Als kind speelde ik graag dat de natuur mijn 'apotheek' was,

zogenaamd drankjes maken en kruidjes mengen;

'eet maar op daar word je beter van'

niet wetende dat voeding en leefstijl later

met kosmetiek mijn professie zou worden".

06-53514143  

GROENOORD 36       2401 AE    ALPHEN AAN DEN RIJN

INSTAGRAM