Een andere kijk op gezondheid

Mijn naam is Natalie Helmer ik ben werkzaam als PNI therapeut, gericht op het verbeteren van huidaandoeningen. Ik heb een passie voor fotograferen, motorrijden, natuur en tuinieren. Met mijn gezin en hond ga ik graag naar het strand voor ontspanning en wandelingen. Mijn werk en studie zijn voor mij belangrijk, ik vind het waardevol om andere te helpen en mijn kennis te delen. Dat geeft mij energie.

Sinds 1997 was mijn praktijk voor huidverbetering tot 2000 vooral gericht op het verzorgen van de buitenkant. Mijn interesse voor het ontstaan van (huid-)klachten en het herstel van binnenuit is gekomen door mijn eigen ervaring. Voeding en leefstijl zijn van grote invloed geweest voor mijn gezondheid en herstel na een kop- staartbotsing die mijn wereld op zijn kop zetten. Dit bracht mij uiteindelijk op het spoor van klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie, orthomoleculaire geneeskunde, voeding, biochemie en gezondheidswetenschappen. Als ervaringsdeskundige heb ik een andere kijk op de gezondheidszorg ontwikkeld. Ik wilde weten hoe (huid)klachten/ziekten precies ontstaan maar nog interessanter hoe kun je ze op een natuurlijke manier verhelpen of voorkomen. Al deze kennis kon ik integreren in mijn behandelingen. Mijn opleiding lees je hier

Het symptoom is niet het échte probleem

 

Het symptoom zie ik niet als de oorzaak van de klacht! Niet alleen bij huidklachten maar bij de meest uiteenlopende klachten is het nodig de oorzaak te behandelen om het probleem op te lossen, dat is waar ik samen met jou naar streef. 

Voor het behalen van een optimaal resultaat vind ik het vanzelfsprekend dat je behandelend arts geïnformeerd wordt en meedenkt in jouw leefstijl als medicijn "het beste van twee werelden" .  

Kruidenmedicijn

"Als kind speelde ik graag dat de natuur mijn 'apotheek' was,

zogenaamd drankjes maken en kruidjes mengen.

Eet maar op daar word je beter van!

Niet wetende dat voeding en leefstijl later

samen met kosmetiek mijn professie zou worden" .

06-53514143  

GROENOORD 36       2401 AE    ALPHEN AAN DEN RIJN

INSTAGRAM