Extra in huidverzorging

 

De basis voor een mooie huid is iedere dag een goede huidverzorging, daarnaast zijn er momenten waarop je huid meer verzorging nodig heeft. Een maskertje voor extra voedingsstoffen of een peeling om dode cellen te verwijderen. Dit zijn producten die je huid niet iedere dag nodig heeft. Maar wel een aanvulling zijn op een goede basis verzorging. 

 

Welke aanvullende huidverzorgingsproducten gebruik jij thuis?   Hieronder staan een paar van mijn favorieten.  Deze musthaves cosmetics mogen niet ontbreken als aanvulling op je basis huidverzorging.

Mijn favorieten extra's in huidverzorging:

PEELING LIGHT - MEDIUM -- STRONG (art.nr. 1938, 1939, 1940)  Mijn favoriet van deze drie is de medium peeling. De huid ziet er onmiddellijk frisser en vitaler uit. Regenererende langetermijnwerking. doorbloeding van de huid en celvernieuwing worden gestimuleerd, de huid wordt gladder. Om de afgestorven huiddeeltjes af te schilferen en oppervlakkige mee-eters te verwijderen.

 TIP: Laat je adviseren hoe vaak een peeling voor jouw huid nodig is. 

 

ALOE VERA MASK (ART.NR. 1942) Een kruidenmasker op basis van gel die werkt roodheid en irritatie van de huid tegen. Het reguleert de talgproductie waardoor dit masker ook bijzonder geschikt is bij acne. De kalmerende werking van Aloë Vera en geneeskrachtige kruiden zijn een weldaad voor iedere huid. Tip: ideaal na het zonnebaden.    

De werkstoffen zijn o.a. Aloë Vera Gel, Allantoïne, D-Panthenol, Sorbitol,Etherische oliën, Boonkruid, Rozenhout, Kamille, Lavendel, Basilicum.

EYE CREAM (ART.NR. 1010) Deze fantastische oogcrème als aanvulling maar zou natuurlijk in je basisverzorging thuis horen. Wacht niet tot na je 35e.  Vermindering van rimpeltjes rond de ogen met de juiste verzorging. Beschermt de huid tegen celveranderingen van de huid door UV-straling. De huid wordt strakker, vaster en gladder. 

Werkstoffen: Jojobaolie, Vitamine A, Vitamine E, Vitamine C, D-Panthenol, Allantoïne, Ureum, Natrium-Lactaat, Melkzuur

VITAMINE A AMPUL (ART.NR. 1047) Vitamine A, opgelost in hyaluronzuurgel. Gebruik bij vroegtijdig verouderende, gerimpelde huid of huid die door de zon beschadigd is. Diverse ampullen zijn beschikbaar die gebruikt kunnen worden bij een zeer droge huid, bij de eczematische huid, bij geïrriteerde, rode huid na een peeling. Of bijvoorbeeld Jojoba, bij ruwe huid. Ceramide bij een ruwe, gebarsten huid. Vraag advies welke ampul geschikt is voor jouw huid. Ook bij littekenherstel is het gebruik van ampullen onmisbaar.

PERSOONLIJK ADVIES NODIG?

Deze geweldige producten zijn slechts een paar huidverzorgingsproducten uit het brede assortiment van Dr.Baumann Cosmetics. In een persoonlijk advies ontvang je een verzorgingsplan afgestemd op jouw huid en wensen, zodat je het effect van de schoonheidsbehandeling ook thuis kunt voortzetten.  

Welke huidverzorgingsproducten gebruik jij thuis? Kun je wel advies gebruiken?

Klik hier voor je eerste Beauty afspraak. Een huidanalyse, kennismakingsbehandeling en verzorgingsadvies voor € 25,00 

TIP: Bij aanschaf van een starterspakket ( € 95,00) is de eerste BEAUTY CARE Cleansing behandeling t.w.v. € 34,50  gratis!