top of page

Basic in huidverzorging

Jij hebt een mooie huid! Die opmerking krijg ik wel vaker, wat natuurlijk heel fijn is maar......Een mooie huid gaat niet vanzelf, daar moet wel iets voor gedaan worden. Cosmetica (huidverzorgingsproducten) en leefstijl zijn absoluut van invloed op uw huidbeeld. Daar help ik u graag bij.

 

Welke huidverzorgingsproducten gebruikt u thuis?  Voor wie waarde hecht aan natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit staan hieronder een paar van mijn favorieten. Deze 'musthaves' cosmetics mogen eigenlijk niet ontbreken in uw badkamer wanneer u ook kiest voor duurzame huidverbetering. 

 

Producten die werkelijk geschikt zijn voor de huid bevatten uitsluitend huid-identieke ingrediënten. Waardoor vroegtijdige veroudering van de huid, verslapping, rimpeltjes en vlekjes wordt voorkomen. Een gave huid begint met wat u op uw huid smeert.

Mijn favorieten basis huidverzorging:

CLEANSING MILK VOOR ELK TYPE HUID (art.nr. 1019)  Het goed reinigen van de huid en al helemaal na gebruik van make-up is noodzakelijk, ook voor het gebruik van het volgende verzorgingsproduct (bijvoorbeeld dag- of nachtcrème). Deze cleansing milk bevat o.a. verzorgende natuurlijke olie, Vitamine E, Ureum en Lavendelolie. Is bijzonder mild en goed te verdragen.  TIP: Ook geschikt voor het verwijderen van make-up rond de ogen.

 

FACIAL TONIC LOTION SPECIAL (ART.NR. 1016) Deze lotion bevat zeer waardevolle plantaardige en natuurlijke oliën (dat kun je voelen), maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten.

De werkstoffen zijn o.a. D-Panthenol, Allantoïne, Sorbitol, Rozenhoutolie, Hyaluronzuur. 

Deze twee bovenstaande producten voor dagelijkse reiniging zijn ook meteen al verzorgend door de werkstoffen die zij bevatten.

LIPOSOMEN MULTI ACTIVE VITAMIN E + C (ART.NR. 1076) bevat bijzonder hoge concentraties van deze huidbeschermende vitamines en beschermt de huid tegen invloeden van het milieu. Werkstoffen: Meervoudige liposomen, Teunisbloemolie, Vitamine A, Vitamine E, Vitamine c, Jojobaolie, Hyaluronzuur, D-Panthenol, Allantoïne, Ureum.

 

Een liposomen crème mag zeker niet ontbreken in de basis verzorging. Liposomen zijn uit dezelfde fosfolipiden opgebouwd, als de wanden van huidcellen. Vlak na de reiniging moeten precies die stoffen op de huid aangebracht worden die er horen. Studies hebben aangetoond, dat onze meervoudige liposomen het vochtigheidsgehalte van de huid binnen de 7 dagen, indien die 2x per dag wordt gebruikt, tot bijna 100 % stijgt. 

SENSITIVE NORMAL AND DRY SKIN (ART.NR. 1033) een rijke maar toch lichte olie in water crème zonder parfum. Ook ideaal voor de gevoelige en naar allergie neigende huid. Werkstoffen: Jojobaolie, Vitamine E, Vitamine A, D-Panthenol, Ureum, Natrium-Lactaat, Melkzuur, Allantoïne.

Een optimale aanvulling 's morgens en 's avonds op de Liposome multi active!

PERSOONLIJK ADVIES NODIG?

Deze geweldige producten zijn slechts een paar huidverzorgingsproducten uit het brede assortiment van Dr.Baumann Cosmetics. In een persoonlijk advies ontvangt u een verzorgingsplan afgestemd op uw huid en wensen, zodat u het effect van de schoonheidsbehandeling ook thuis kunt voortzetten.  

Welke huidverzorgingsproducten gebruikt u thuis? Kunt u advies gebruiken?

Klik hier voor uw eerste Beauty afspraak. Een huidanalyse, kennismakingsbehandeling en verzorgingsadvies voor € 30,00 

TIP: Bij aanschaf van een starterspakket ( € 110,00) is de eerste BEAUTY CARE Cleansing behandeling t.w.v. € 37,50  gratis!

bottom of page