top of page

Huidklachten in de overgang, u staat er niet alleen voor.

Er verandert veel tijdens de overgang. Het hormoon oestrogeen daalt en daarmee daalt ook de hoeveelheid collageen in de huid. De huid wordt droger, raakt sneller geïrriteerd en wordt slapper. De talgproductie neemt af en de huid kan minder goed vocht vasthouden. Allerlei klachten kunt u ervaren.

Tijdens de eerste afspraak stellen we samen een behandelplan op zodat u duidelijk weet waar de behandeling uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duren.  Het traject bestaat uit een intake gesprek, huidanalyse, voedingsanalyse en cosmetica-analyse. Daarna ontvang u een behandelplan, voeding- en cosmetica-advies en kunt u gebruik maken van een startersaanbieding. 

Het eerste consult duurt ruim één uur en een vervolg behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag. De duur van de therapie is afhankelijk van de huidklacht en/of onderliggende klachten. Gemiddeld zijn zes afspraken nodig Na zes afspraken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen u waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden. 

De informatie die u ontvangt is Evidence Based Medicine toegepast in de gezondheidswetenschap kPNI (klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie.)  Indien u reeds onder behandeling bent is het raadzaam om de arts of specialist hierover te informeren.

Vraag gerust naar de behandel mogelijkheden binnen Praktijk Groenoord contact

   

"In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering

maakt het grootste verschil."

 

Dr. Leo Pruimboom, Grondlegger van de kPNI

Huid herstel begint met grip op uw gezondheid

- Hersenen, stofwisseling en immuunsysteem staan centraal. Inzicht in de wisselwerking daartussen geeft u meer inzicht in en meer grip op huidverbetering en uw totale gezondheid.

 

- Samen werken aan de diepere oorzaak voor een duurzame verbetering.

 

- Natuurlijke aanpak; voeding, beweging, leefstijl, bioritme, ontspanning, hitte- en koude therapie.

- Aanvullend kan Orthomoleculaire geneeskunde, Fytotherapie en/of Mycotherapie worden toegepast.

 

- Past goed bij andere behandelingen en therapieën.

bottom of page