Voor wie?

PNI SkinCare is geschikt voor iedereen die vroegtijdige huidveroudering wil tegen gaan of een huidprobleem wil aanpakken. Je ontvangt naast een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan extra informatie wat van invloed is voor huidverbetering.

Heb je momenteel last van een huidaandoening? Dan gaan we tijdens het eerste PNI-SkinCare consult op basis van een diagnostisch vraaggesprek met jou als cliënt opzoek naar de oorzaak van jouw (huid-)klacht of ziekte. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn. 

Je staat er niet alleen voor!

Samen stellen we een behandelplan op zodat je duidelijk weet waar de coaching uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duur.  Het traject bestaat uit aanpassingen door leefstijlgeneeskunde waarvan voeding, beweging, gedrag, ontspanning en hitte/koude therapie een onderdeel zijn voor het bevorderen van jouw herstel. Orthomoleculaire geneeskunde, tijdelijk supplementen en fytotherapie/ mycotherapie kunnen een onderdeel in het traject zijn. Indien je reeds onder behandeling bent is het goed om de arts of specialist hierover te informeren. De eerste vier afspraken zijn een keer in de vier weken waarin ik één onderwerp met je zal bespreken, zodat je die kennis meteen eigen kunt maken. 

Omdat de eventuele aan te schaffen voedingssupplementen of plantaardige middelen en huidverzorgingsproducten niet vergoed worden, zal ik ook die kosten in kaart brengen. 
 
Wanneer je besluit te beginnen met PNI-SkinCare zal het eerste vervolgconsult na een week plaatsvinden. Na vier weken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen je waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden. 

 

Het eerste consult duurt ruim één uur en de vervolg consulten nemen ongeveer een half uur in beslag. De duur van de therapie is afhankelijk van de klacht of ziekte.

Preventie kan betekenen in overleg dat je één keer per half jaar voor een consult terug komt om grip op jouw gezondheid te houden.

 

Consult-prijzen, telefonisch informeren ik je graag over de mogelijkheden binnen onze praktijk.

 

PG SkinCare methode is toepasbaar bij;

Acne

Actinische keratose

Artitis psoriatica

Berloque dermatitis

Contact allergie

Couperose

Droge huid

Eczeem

Foliculitis

Jeuk

Mee-eters

Milia - Gerstekorrels

Psoriasis

Rosacea