Een consult hoe werkt dat?

PNI Skincare is geschikt voor iedereen die vroegtijdige huidveroudering wil tegen gaan. Je ontvangt naast een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan extra informatie wat van invloed is op huidverbetering.

Heb je momenteel last van een huidaandoening? Dan gaan we tijdens het eerste PNI-Skincare consult op basis van een diagnostisch vraaggesprek met jou als cliënt opzoek naar de oorzaak van jouw (huid-)klacht of ziekte. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn. 

Je staat er niet alleen voor!

Samen stellen we een behandelplan op zodat je duidelijk weet waar de coaching uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duur. Het PNI-Skincare traject is een vijf stappenplan. Het traject bestaat uit aanpassingen door leefstijlgeneeskunde waarvan voeding, beweging, gedrag, ontspanning en hitte/koude therapie een onderdeel zijn voor het bevorderen van jouw herstel. Orthomoleculaire geneeskunde, tijdelijk supplementen en fytotherapie/ mycotherapie kunnen een onderdeel in het traject zijn. Indien je reeds onder behandeling bent is het goed om de arts of specialist hierover te informeren. De eerste vier afspraken zijn een keer in de vier weken waarin we één onderwerp met je zal bespreken, zodat je die kennis meteen eigen kunt maken. 

Omdat de eventuele aan te schaffen voedingssupplementen of plantaardige middelen en huidverzorgingsproducten niet vergoed worden, zal ik ook die kosten in kaart brengen. 
 
Wanneer je besluit te beginnen met PNI-Skincare zal het eerste vervolgconsult na een week plaatsvinden. Na vier weken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen je waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden. 

 

Het eerste consult duurt ruim één uur en de vervolg consulten nemen ongeveer een half uur in beslag. De duur van de therapie is afhankelijk van de klacht of ziekte.

Preventie kan betekenen in overleg dat je één keer per half jaar voor een consult terug komt om grip op jouw gezondheid te houden.

 

Consult-prijzen, telefonisch informeren we je graag over de mogelijkheden binnen onze praktijk.

 

Bij huidklachten is behandeling van onderliggende oorzaak doormiddel van kPNI therapie nodig voor herstel.

een kPNI- therapie is toepasbaar bij;

Allergie en huidproblemen

Auto-immuunziekten

Energieproblemen

Hormonale klachten

Neuro Degeneratieve aandoeningen

Ontwikkelingsproblemen

Pijn

Spijsverteringsklachten

Overgewicht

Psyche

"Eén zijn met de natuur geeft je energie"

06-53514143  

GROENOORD 36       2401 AE    ALPHEN AAN DEN RIJN

© 1997 - 2020  Praktijk Groenoord - Powered with joy by NMH

INSTAGRAM