PNI SkinCare dé unieke methode voor huidverbetering.

Wil je meer dan huidverzorging en ontspanning? De PNI SkinCare behandeling is geschikt voor iedereen die vroegtijdige huidveroudering wil tegen gaan of een huidprobleem wil aanpakken. Je ontvangt naast een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan extra informatie wat van invloed is voor huidverbetering.

Heb je momenteel last van een huidaandoening? Dan gaan we tijdens het eerste PNI SkinCare consult op basis van een diagnostisch vraaggesprek met jou als cliënt opzoek naar de oorzaak van jouw (huid-)klacht of ziekte. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn. 

Je staat er niet alleen voor!

Samen stellen we een behandelplan op zodat je duidelijk weet waar de behandeling en coaching uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duur.  Het traject bestaat uit aanpassingen door leefstijlgeneeskunde waarvan voeding, beweging, gedrag, ontspanning en hitte/koude therapie een onderdeel zijn voor het bevorderen van jouw herstel. Orthomoleculaire geneeskunde; tijdelijk gebruik van supplementen en fytotherapie/ mycotherapie kunnen een onderdeel in het traject zijn. Indien je reeds onder behandeling bent is het raadzaam om de arts of specialist hierover te informeren.

 

Het eerste consult duurt ruim één uur en de vervolg consulten nemen ongeveer een half uur in beslag. De duur van de therapie is afhankelijk van de klacht of ziekte. Gemiddeld zijn zes afspraken nodig. De eerste vier afspraken zijn een keer in de vier weken waarin één onderwerp met je besproken wordt, zodat je die kennis meteen eigen kunt maken. Na vier weken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen je waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden. 

 

Omdat de eventuele aan te schaffen voedingssupplementen of plantaardige middelen en huidverzorgingsproducten niet vergoed worden, worden ook die kosten in kaart gebracht. 
 

Vraag gerust naar de mogelijkheden binnen Praktijk Groenoord contact

 

PG SkinCare methode is toepasbaar bij;

Acne

Actinische keratose

Artitis psoriatica

Berloque dermatitis

Contact allergie

Couperose

Droge huid

Eczeem

Foliculitis

Jeuk

Mee-eters

Milia - Gerstekorrels

Psoriasis

Rosacea